09
қыркүйек
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелерінің құрамы асхана мен ас блогының санитарлық жағдайын және балалардың тамақтануының ұйымдастырылуын тексерді.
1. Балалардың тамақтануы үшін жағдай жасау раковиналардың, кептіргіштің болуы және тазалық жағдайы, сабынның болуы.
2.Тамақтану залының санитарлық жағдайы және эстетикалық безендірілуін
3.Білім алушылардың ауыз су режимін сақтау.
4.Дайын тағамның шығуы,күнделікті менюге сәйкес келуі мен өлшемі.
5.Тоңазытқыш жабдықтарында температуралық режимнің сақталуын.
6.Ас блогы қызметкерлерінің жеке іс қағазы мен медициналық кітапшаларын тексерді