Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелерінің
Ас блогына келесі параметрлер бойынша тексеріс жүргізіледі: Тамақ өнімдерінің сапасы, оларды тасымалдау,жеткізу,түсіру шарттары Ø Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі Ø Сыныптар бойынша тамақтану кестесінің сақталуы Ø Ауыз су режимін ұйымдастыру Ø Дайын өнімнің сапасы Ø Бақылау тағамының болуы Ø 10 порцияны бақылап өлшеу Ø Бракеражды журналдың толтырылуы Тексеру нәтижиесі бойынша ас блогы қызметкерлерінің құжаттары толық.Асхананың санитарлық жағдайы талапқа сай.